Dospitor pentru pâine artizanală brod & taylor, slow cook

1.580,00 lei TVA inclus

Dospitorul pliabil Folding Proofer oferă brutarilor artizanali beneficiile unui instrument de bucătărie comercial – temperatură precisă și rezultate previzibile – într-un aparat elegant care se poate plia pentru o depozitare ușoară.

Controlul temperaturii și al umidității este perfect pentru creșterea și fermentarea aluatului de pâine cu drojdie sau a aluatului acrișor. În modul slow cooker, cu ajutorul oalei preferate și a Folding Proofer, vă bucurați de mâncăruri delicioase.

Dospitorul pliabil, a fost de fapt, un cadou inedit făcut soacrei de către fondatorul Brod & Taylor, Michael Taylor. Aceasta avea nevoie de o modalitate de a face să crească pâinea în bucătăria ei mică – adesea rece – din Dakota de Sud. În curând au urmat cereri din partea altor brutari. Așa a început căutarea sa de a dezvolta o mașină de copt care să fie accesibila pentru toată lumea. Și, bineînțeles, trebuia să se plieze pentru a fi ușor de depozitat. Un proces aparent nesfârșit de desene, prototipuri și teste a dus în cele din urmă la lansarea pe piață in 2012 a primului dospitor pliabil.

De la primele zile după ce a fost lansat pe piață si de la întrebarea „ce naiba este asta?”, dospitorul pliabil este acum iubit de nenumărați brutari. Și acest aparat nu este util doar pentru pâine! Controlul precis al temperaturii pentru dezvoltarea culturilor de fermenți sau gătire lentă fac din acest aparat versatil un adevărat cal de bătaie în bucătăriile creative din întreaga lume.

Depozitarea pieselor: In vederea depozitarii, raftul și tava pentru apă se potrivesc în interiorul pliat al dospitorului.

Model: FP-205

Garanție: 2 ani cu posibilitate de extindere pe site-ul producătorului

Aplicații

Excelent pentru prepararea pâinii artizanale, iaurtului, sous vide, temperarea ciocolatei și o mare varietate de super alimente probiotice, inclusiv brânzeturi moi, unt de cultură, kombucha, tempeh sau chefir.

Avantaje

Brutarii casnici sunt deseori dezavantajați deoarece nu dispun de un mediu de fermentare și dospire bine controlat. Majoritatea brutarilor înțeleg că o pâine bună necesită ingrediente de calitate. Cu toate acestea, chiar și cu cele mai bune ingrediente, pâinea făcută în casă este adesea lipsită de aromă, de textură și este neinteresantă în toate sensurile.

Acest lucru se datorează faptului că brutarilor le lipsește singurul ingredient de care au cea mai mare nevoie: timpul la temperatura potrivită. Singurul pas care diferențiază pâinea grozavă de pâinea mediocră este acela de a-i da aluatului șansa de a fermenta lent la temperatura ideală.

Dospitorul (Prooferul) vă permite să creați cea mai bună textură și cel mai bun gust în pâinea de casă, cu rezultate repetabile și consistente.

Interval temperatura

21-90 C

Umiditate relativa

60-80%.

Material carcasa

Polipropilenă ramforsată

Materialul tăvii pentru apă

Aluminiu

Material placă de încălzire

Aluminiu periat

Dimensiuni (interior)

37,5 x 32 x 20 cm înălțime

Dimensiuni (exterior deschis)

46 x 37 x 25,5 cm înălțime

Dimensiuni (exterior închis)

46 x 37 x 6,5 cm înălțime

Greutate

4,3 kg

Putere

220-240V, 50Hz (180-220W)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dospitor pentru pâine artizanală brod & taylor, slow cook”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Căutați o firmă specializată în curățare, renovare, eliminare și dezinfecție?

Oricare ar fi proiectul dvs. suntem deschiși oricărei colaborări.