Te salutăm! Noi suntem EcoRope!

Conectăm idei, afaceri, oameni și obiecte

din

2007

Peste 15 ani de expertiză

100

+

Proiecte de succes

cons009

    EcoRope SRL este o afacere românească, înființată în anul 2007 cu scopul de a promova și implementa în România celor mai bune tehnologii disponibile în domeniul protecției mediului.

    Din anul 2010, în urma participării în cadrul unui program european (EYE – Erasmus pentru tinerii antreprenori), a fost creată o rețea extinsă care cuprinde antreprenori din diverse domenii de activitate din Danemarca, Olanda, România, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, India.

    Ca urmare a parteneriatelor dezvoltate cu mai multe companii din sectorul agricol, începând cu 2014, EcoRope și-a extins domeniul de activitate și în această direcție sub brand-ul RoFerme. Pentru a sprijini fermierul român în efortul de a face față provocărilor actuale, rolul RoFerme este de a promova tendințele existente la nivel european în sectorul agricol, de a oferi consultanță în implementarea celor mai bune tehnologii și inovații existente în sectorul agricol precum și de a furniza echipamente de calitate pentru fermieri.

    Continuând dorința și nevoia de diversificare periodică a serviciilor oferite de către EcoRope, începând cu anul 2020, în portofoliul nostru am introdus o nouă activitate prin promovarea și oferirea de soluții IOT (Internetul obiectelor / Internet of Things) și energie fotovoltaică. Din anul 2023, oferim consultanță și implementare soluții de curățări industriale inovative.

    EcoRope SRL is a Romanian company, founded in 2007 in order to promote and implement in Romania the best available technologies in the field of environmental protection.

    Since 2010, following the participation in a European project (EYE – Erasmus for young entrepreneurs), an extensive network has been created comprising entrepreneurs from various fields of activity in Denmark, the Netherlands, Romania, Hungary, United Arab Emirates, India.

    As a result of the partnerships it has developed with various agri-business companies, from 2014, EcoRope has expanded its field of activity in this sector, under the RoFerme brand. RoFerme’s role is to support Romanian farmers in order to promote existing trends in the European agricultural sector, to provide advice on implementation of the best existing technologies and innovations in agriculture sector and to provide quality equipment for farmers.

    Continuing with the vision and need for regular diversification of services offered by EcoRope, starting with 2020, we have introduced new activities in our portfolio, represented by promoting and implementing of IoT (Internet of Things / Internet of Things) solutions and photovoltaic solutions. Since 2023, we offer consulting and implementation of innovative industrial cleaning solutions.

 

Principii EcoRope

În ceea ce noi credem!

 

 

EMPATIE - Apreciem și îi prețuim pe clienții noștri, lucrăm cu ei pentru a-i ajuta să crească și să aibă succes. Înțelegem că putem avea succes doar odată cu ei
ONESTITATE - Ne ghidăm afacerea într-un mod onest și integru față de clienții, furnizorii și autoritățile publice
RESPECT - Respectăm regulile de bază ale societății, tratându-i cu respect și demnitate pe toți angajații, clienții și furnizorii noștri