Aplicații
Hobby, Brutării artizanale
Avantaje
EFICIENȚĂ: Pentru a menține o temperatură stabilă, Sourdough Home ajustează constant puterea de încălzire sau răcire. Setările de temperatură apropiate de temperatura camerei necesită foarte puțină energie, în timp ce setările de temperatură care sunt semnificativ peste sau sub temperatura camerei necesită mai multă energie.
CONTROL PRECIS AL TEMPERATURII Sourdough Home oferă o modalitate ușoară de a controla temperatura starterului. Cu controlul temperaturii grad cu grad de la 5 la 50°C, puteți menține o temperatură constantă sau puteți varia temperatura pentru a controla rata de creștere, aroma și gustul pâinii d-voastră.
Pe măsură ce starterul fermentează și crește, se creează bule de CO2 care fac ca amestecul să crească în recipientul său. Momentul ideal pentru hrănirea starterului este atunci când creșterea a atins apogeul, adică când toată hrana a fost consumată și înainte ca acesta să înceapă să se scufunde din nou. Utilizând un raport de germinare constant (cantitatea de făină și apă) și controlând temperatura, puteți seta programul de hrănire la ore, zile sau chiar o săptămână. Utilizați recomandările de mai jos pentru a începe.
Temperatură / Timp până la creșterea maximă / Raport adaos
- 7 °C / 5 zile (120 ore) / 1:4:4
- 10 °C / 3 zile (72 ore) / 1:4:4
- 12 °C / 2 zile (48 ore) / 1:4:4
- 20 °C / 1 zi (24 ore) / 1:4:4
Acesta este raportul dintre cultura activă, făina proaspătă și apă. Cu cât se utilizează mai multă cultură activă, cu atât mai repede va crește starterul până la atingerea punctului maxim de creștere. Pentru întreținerea zilnică, un raport de 1:4:4 asigură că starterul d-voastră să se dezvolte fără să crească prea repede.
Rezultatele poate varia ușor față de datele de mai sus, în funcție de făina utilizată și de specificul culturii dvs.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.