Premium online guides

Reduceri!

Microinvertor monofazat HOYMILES HMS 500-1T

990,00lei TVA inclus
HMS-500 de la Hoymiles este microinvertorul perfect pentru centrala electrică de pe balcon. Greutatea compactă (doar 1,75 kg) este potrivită pentru producția de energie fotovoltaică preluată de la panourile fotovoltaice cu o putere de la 400 W până la peste 670 W.
Reduceri!

Microinvertor monofazat HOYMILES HMS 400-1T

970,00lei TVA inclus
HMS-400 de la Hoymiles este microinvertorul perfect pentru centrala electrică de pe balcon. Greutatea compactă (doar 1,75 kg) este potrivită pentru producția de energie fotovoltaică preluată de la panourile fotovoltaice cu o putere de la 320 până la peste 540 W.
Reduceri!

Pachetul 2Faina Ibănești

3.630,00lei TVA inclus
2Faina Ibănești este un pachet care nu trebuie să lipsească din bucătăria celor interesați să obțină o pâine artizanală. Conține tot ceea ce este necesar ca, alături de cei dragi, să parcurgem în bucătăria proprie tot drumul parcurs de boabele de cereale până la aluatul gata de introdus în cuptor.
Reduceri!

Ferment natural pentru pâine, 250 g, Sekowa

32,00lei TVA inclus
Fermentul natural Sekowa Special Baking pentru pâine este un agent de panificație ce conține drojdii naturale și enzime obținute din fermentația naturală a făinii ecologice de grâu, porumb, mazăre și miere polifloră eco.

Praf de copt pentru patiserie, fără fosfați

3,00lei TVA inclus
În cazul prafului de copt Sekowa® "fără fosfați", agentul acidifiant este obținut din zahăr obținut din struguri prin procese de fermentație, la care se adaugă bicarbonat de sodiu ca agent de fermentare și făină de porumb.

Moara manuală pentru cereale Madalga Classico

2.499,00lei TVA inclus
Moara manuală Madalga este concepută pentru a îndeplinii cerințele unei mori acționate manual, ușor de operat cu ajutorul mâinii dar și cu ajutorul unui motor electric. Făina măcinată cu ajutorul morii Madalga își păstrează toate caracteristicile.