1. Plată cu numerar la livrare – Ramburs. În cazul în care recurgeți la această variantă de plată, achitarea comenzii se va face prin direct către agentul firmei de curierat doar în momentul în care acesta va preda coletul care conține produsele comandate. Agentul firmei de curierat este obligat să emite chitanța aferentă încasării.
  2. Plată online – cu cardul VISA sau MASTERCARD. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, EcoRope folosește platforma Netopia, prin soluția integrată mobilPay. La plasarea comenzii pe site-ul nostru, selectați metoda de plată Online cu cardul pentru a fi redirecționat/ă către pagina de plată unde vor trebui introduse datele necesare autorizării tranzacției. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile efectuate. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată Netopia – mobilPay. EcoRope nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul d-voastră.
  3. Ordin de plată -Transfer bancar. În cazul în care recurgeți la această variantă de plată, transferul bancar se va face pe baza facturii proforme emisă de către EcoRope SRL. Transferul efectiv a contravalorii produselor comandate, se va face doar după ce veți fi contactat telefonic de către un angajat EcoRope pentru confirmarea comenzii și a disponibilității produselor comandate. Utilizați numărul comenzii ca și detalii de plată. Livrarea produselor se va face doar după confirmarea băncii legată de încasarea respectivă.

Datele necesare efectuării plății prin transfer bancar sunt:

Beneficiar: SC ECOROPE SRL

Cod Fiscal: RO 22050050

Nr. Reg. Com. J26/1203/2007

Adresa: Dulcea, nr.95, com. Ibănești, jud. Mureș

Cont IBAN (RON): RO72BTRL02701202E36539XX

Banca: Banca Transilvania

Detalii plată: Numărul comenzii sau a facturii proforme