Descriere
În cazul prafului de copt Sekowa® „fără fosfați”, agentul acidifiant este obținut din zahărul ce se extrage din struguri, prin procese de fermentație, la care se adaugă bicarbonat de sodiu ca agent de fermentare și făină de porumb.
Rezultatul: un praf de copt fără fosfați care leagă viguros. Produsele de panificație, în special cele integrale, devin pufoase și ușoare.
Un alt punct pozitiv al acestui praf de copt fără fosfați este faptul că aroma ingredientelor din produsele de patiserie se poate dezvolta pe deplin, deoarece praful de copt în sine nu are o aromă proprie. Încercați-l și vă veți convinge!
Ingrediente:
- Acidifiant Glucono-delta-lactonă (Glucono-delta-lactona există în mod natural în miere și sucul de struguri)
- Bicarbonat de sodiu
- Făină de porumb.
Termen de valabilitate
24 de luni, depozitare într-un loc răcoros și uscat.
Prin PIA PERFECT FOOD