26 iulie 2020

Creează cu ușurință o ladă frigorifică inteligentă cu ajutorul unui senzor de temperatură

17-10-17-13
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1474103056551{padding-bottom: 50px !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”58068″ img_size=”1300×1000″ alignment=”center” lazy_loading=”true” css=”.vc_custom_1605514919569{margin-top: 5px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” type=”vc_default”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1474103061063{padding-bottom: 50px !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”51412″ img_size=”1300×1000″ alignment=”center” lazy_loading=”true” css=”.vc_custom_1605515095946{margin-top: 5px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1474101663534{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1605516176612{margin-top: -10px !important;}”]

Este logic ca punctul ideal de măsurare a temperaturii să fie situat în partea de jos a lăzii (interesant este că aerul rece circulă în jos, deoarece este mai dens decât aerul cald), dar plasarea RuuviTag-ului la baza lăzii poate fi riscantă mai ales dacă folosiți gheață pentru a vă răcori cutia – în cele din urmă, gheața se va topi, se va transforma în apă iar senzorul va ajunge scufundat în apă. Chiar daca RuuviTag se încadrează în clasa de protecție 67, păstrarea senzorului departe de apă este întotdeauna o idee bună.

După ce RuuviTag este instalat iar aplicația Ruuvi Station afișează date măsurate, ești pregătit de plecare! Felicitări, tocmai ai transformat lada ta frigorifică într-una inteligentă!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” type=”vc_default” margin_top=”20″ margin_bottom=”20″][vc_column css=”.vc_custom_1474101419799{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1605515750928{margin-top: -10px !important;}”]

Testează performanța lăzii frigorifice

Vizualizarea graficelor din Ruuvi Station vă pot ajuta să găsiți cantitatea ideală de gheată / rezerve cu freon necesare pentru răcire lăzii. Schimbările de temperatură din cronologie indică cât de bine cantitatea de gheață utilizată pentru răcire, menține temperatura în intervalul dorit. Schimbările bruște ale temperaturii indică faptul ca lada frigorifică nu mai este închisă ermetic sau agentul frigorific este pe sfârșit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” type=”vc_default” margin_bottom=”10″ css=”.vc_custom_1474102729331{margin-bottom: -50px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1474103072093{padding-bottom: 50px !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”58067″ img_size=”1300×1000″ alignment=”center” lazy_loading=”true” css=”.vc_custom_1605515837449{margin-top: 5px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1474101491624{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1605515804929{margin-top: -10px !important;}”]Multe lăzi frigorifice convenționale au performanțe limitate iar acestea trebuie să fie pline până la refuz cu agent frigorific pentru ca să ofere un efect durabil de răcire. Teoria din spatele acestui lucru este una simplă: efectul de răcire este extrem și durează mai mult atunci când cea mai mare parte a volumului este umplută cu elemente reci în loc de aer cald.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”middle” type=”vc_default” margin_bottom=”10″ css=”.vc_custom_1474102729331{margin-bottom: -50px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1474101491624{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1605515863142{margin-top: -10px !important;}”]De asemenea, este bine de știut că majoritatea lăzilor frigorifice nu pot îngheța. Acestea pot menține băuturile și alimentele la rece dar, în pofida numelui, acestea nu ne sunt de mare folos pentru a păstra alimentele înghețate pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, este bine de știut, că durata sau efectul de răcire este foarte limitat. În testele mele, doar atunci când am umplut lada frigorifică cu cuburi de gheață până la refuz, de abia am reușit să păstrez lada răcită în jurul valorii de +4 ° C timp de 12 ore. Rezultatele pot varia în funcție de tipul de ladă utilizat, de cantitatea de gheată / agent termic folosit, temperatura exterioară și de tipurile de alimente depozitate în interior.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1474103072093{padding-bottom: 50px !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][vc_single_image image=”58069″ img_size=”1300×1000″ alignment=”center” lazy_loading=”true” css=”.vc_custom_1605515876456{margin-top: 5px !important;}”][/vc_column][/vc_row]