Cu ce anume vă putem ajuta

cons010

Cercetarea pieței

Efectuăm studii de piață aprofundate pentru a identifica potențialele piețe țintă, analizând tendințele pieței, analiza concurenților și evaluarea cererii de produse sau servicii. Ar putea fi vorba de întreprinderi mici, producători, producători agricoli sau sectoare specifice, cum ar fi tehnologia sau moda.

cons024

Sprijin pentru intrarea pe piață

Oferirea de îndrumare cu privire la cele mai eficiente metode de intrare pe piața țintă, cum ar fi exportul direct, stabilirea de parteneriate sau parteneriate de distribuție, asocieri în participație sau înființarea de birouri sau filiale locale.

bg-ss-005

Sprijin pentru târguri și expoziții comerciale

Asistență în identificarea târgurilor, a expozițiilor și a evenimentelor de profil relevante, coordonarea participării la aceste evenimente, stabilirea și facilitarea contactului și a oportunităților de de afaceri.

cons007

Dezvoltarea strategiei de export

Asistarea organizațiilor în formularea unei strategii de export adaptate la obiectivele lor specifice, luând în considerare factori precum metodele de intrare pe piață, strategiile de stabilire a prețurilor, canalele de distribuție și abordările de marketing.

Și multe altele...

Prețuri

Consultanță inițială
Gratuit
Cercetarea pieței
de la 20 EUR / oră
Identificare parteneri de afaceri
de la 30 EUR / oră
Participarea la târguri și expoziții
de la 15 EUR / oră
Elaborarea strategiei de afaceri
de la 20 EUR / oră
Asistență post - vânzare
de la 30 EUR / oră
Serviciile noastre
Produse exclusive
Întrebări

Contactați-ne și vă vom răspunde imediat!