RoFerme - Dedicat fermierilor

RoFerme este o extensie a activității EcoRope, dezvoltată cu scopul de a-i ajuta pe fermierii din România să cunoască și să înțeleagă mai bine noile tehnologii / tendințe din sectorul zootehnic și, în același timp, de a pune la dispoziția acestora servicii și produse de calitate utilizate de către fermieri din toată Europa.

Care este legătura dintre activitățile EcoRope și sectorul zootehnic?

Promovăm cele mai bune tehnici și tehnologii dezvoltate de către tări care investesc masiv în cercetarea din acest domeniu.

Colaborările de afaceri pe care EcoRope le are cu diverse companii daneze sunt, cu preponderență, în sectorul zootehnic. Primul proiect derulat a fost alături de o multinațională daneză care produce și comercializează material genetic pentru porcine. Al doilea proiect derulat a fost organizarea unei misiuni economice în România în parteneriat cu Market Select ApS, Agro Business Park și The Danish Innovation Network for Biomass. În prezent, suntem reprezentanții în România a mai multor companii daneze iar cel mai recent produs din portofoliul nostru este un aditiv pentru dejecțiile din fermă care reduce considerabil emisiile de amoniac și mirosurile din fermă.

Sectoare: Agricultură, Zootehnie

Categorii: Zootehnie, Creșterea animalelor, Ferme, Construcții

Interes: Fermieri, Medici veterinari, Crescători de animale, Proiectanți

Ce ne recomandă?

Factorii care contribuie la succesul afacerii noastre sunt seriozitatea pe care o arătăm față de clienții noștri, experiență în retail precum și o strânsă colaborare cu partenerii furnizorii de know-how și tehnologie.

Suntem permanent interesați să facem cunoscute și să promovăm cele mai bune tehnici disponibile din sectorul zootehnic, tehnici care respectă normele de protecție a mediului și, nu în ultimul rând, pe cele de bunăstare a animalelor.

Încredere

Avem încredere și colaborăm îndeaproape cu clienții noștri

Dedicare

Suntem implicați total în ceea ce facem și ne pliem pe nevoile clienților

Garanție

Dacă, raportat la preț, un produs nu satisface clientul nostru, atunci acel produs nu are ce căuta în oferta RoFerme