Descriere
Discurile suplimentare de oțel pentru moara manuală Diamant D525 sunt disponibile în trei variante, în funcție de granulația dorită:
- 14 / 15, pentru măciniș normal. Discurile medii sunt incluse în varianta standard a morii Diamant D.525 și sunt excelente pentru aproape toate prăjiturile. 85% din făină trece printr-o sită de 0,3 mm
- 14a / 15a, pentru măciniș fin. Discurile fine produc o făină foarte fină, potrivită chiar și pentru cele mai delicate prăjituri, cum ar fi prăjiturile. 90% din făină trece printr-o sită de 0,3 mm.
- 16 / 17, pentru măciniș grosier. Discurile pentru măciniș grosier nu sunt concepute pentru a crea făină, ci, mai degrabă, pentru a sparge pur și simplu boabele / zdrobi boabele. Acest lucru este ideal pentru lucruri precum fermentarea, cum ar fi fabricarea propriei beri folosind malț zdrobit sau producerea de furaje ușor de digerat pentru vite.
Prin PIA PERFECT FOOD